Arbeta hos oss

Hantverkare trä med yrkesbevis

På Dala Byggsamverkan arbetar vi som trivs tillsammans och gillar att utföra olika byggjobb. Vi drivs av utmaningar i alla dess former och vill vara delaktiga och bidra med nya infallsvinklar och lösningar. Vi är ett lokalt Dalaföretag som främst arbetar i Borlänge, Falun, Hedemora, Ludvika och Säter, men kan naturligtvis följa våra kunder till andra orter.


Vi erbjuder självfallet samma trygghet och kunskap som de större byggentreprenörerna. Med energi, engagemang och ett modernt synsätt vill vi hjälpa våra kunder samtidigt som våra medarbetare ska trivas hos oss.


Känner du att din personlighet passar in på detta, har B-körkort och yrkesbevis som träarbetare, då är du välkommen att söka till Dala Byggsamverkan AB.

Tjänsten är tillsvidare och vi tillämpar sex månaders provanställning.

 

För att söka någon av våra lediga tjänster skickar du din ansökan till info@dalabyggsam.se (vi tar endast emot ansökningar via mail). Urvalsprocessen sker löpande. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Mikael Ekstrand, (mikael.ekstrand@dalabyggsam.se) eller Niklas Berglund, niklas.berglund@dalabyggsam.se). 

 

När det gäller annonsförmedling så undanbedes annonsförsäljare vänligt men bestämt.