Arbeta hos oss

Just nu söker vi en platschef

Nu söker vi en driven platschef som vill bli en nyckelspelare i våra projekt och en ambassadör för vårt varumärke. Vi är idag cirka 40 anställda och har flera nya intressanta projekt på gång i och omkring Borlänge, Falun och Säter med kringliggande orter.


I rollen som platschef kommer du att ha ett tätt samarbete med oss övriga på kontoret och våra hantverkare, allt för att säkerställa framdriften i projekten. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av bland annat arbetsledning, ekonomisk uppföljning, produktionsplanering och inköp.


Vi erbjuder ett flexibelt arbetssätt med mycket eget ansvar och stora utvecklingsmöjligheter. Vi som arbetar på Dala Byggsam är ett engagerat, härligt och prestigelöst gäng som uppskattar skratt och nya idéer om hur vi kan bli ännu bättre tillsammans.


Vi söker dig som har en dokumenterad yrkesutbildning inom bygg samt minst två års erfarenhet från arbetsledning av yrkesarbetare inom bygg. Du jobbar idag eller har jobbat med liknande uppgifter och i olika entreprenadformer. Du ska ha erfarenhet av det ekonomiska och administrativa arbetet i ett projekt och ha bra koll på avvikelsehantering och produktionskalkyler. En platschef hos oss ska vara trygg i ledarrollen, kunna tala och skriva svenska på en god nivå och det är meriterande om du kan ytterligare språk. Du har B-körkort och innehar yrkesbevis.


Som person är du den som trivs med att vara både en av deltagarna i gruppen och ”spindeln i nätet”, är noggrann, strukturerad och van att arbeta självständigt. Du är initiativtagande, gillar variation och att vara med där det händer. Vi värdesätter din positiva attityd och att du är lösningsorienterad.                                                            

Hantverkare trä med yrkesbevis

På Dala Byggsamverkan arbetar vi som trivs tillsammans och gillar att utföra olika byggjobb. Vi drivs av utmaningar i alla dess former och vill vara delaktiga och bidra med nya infallsvinklar och lösningar. Vi är ett lokalt Dalaföretag som främst arbetar i Borlänge, Falun, Hedemora, Ludvika och Säter, men kan naturligtvis följa våra kunder till andra orter.


Vi erbjuder självfallet samma trygghet och kunskap som de större byggentreprenörerna. Med energi, engagemang och ett modernt synsätt vill vi hjälpa våra kunder samtidigt som våra medarbetare ska trivas hos oss.


Känner du att din personlighet passar in på detta, har B-körkort och yrkesbevis som träarbetare, då är du välkommen att söka till Dala Byggsamverkan AB.

Tjänsten är tillsvidare och vi tillämpar sex månaders provanställning.

 

För att söka någon av våra lediga tjänster skickar du din ansökan till info@dalabyggsam.se (vi tar endast emot ansökningar via mail). Urvalsprocessen sker löpande. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Mikael Ekstrand, (mikael.ekstrand@dalabyggsam.se) eller Niklas Berglund, niklas.berglund@dalabyggsam.se). 

 

När det gäller annonsförmedling så undanbedes annonsförsäljare vänligt men bestämt.