Arbeta hos oss

Vi söker just nu en Platschef för entreprenader

Dala Byggsamverkan AB söker nu en driven platschef som vill arbeta tillsammans med oss och bli en nyckelspelare i vårt team. Vi är idag cirka 50 anställda och har flera nya intressanta projekt på gång i och omkring Borlänge, Falun och Säter.

 

I rollen som platschef kommer du att ha ett tätt samarbete med oss övriga tjänstemän och våra hantverkare, allt för att säkerställa framdriften i projekten. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av bland annat arbetsledning, ekonomisk uppföljning, produktionsplanering, mindre inköp samt KMA.

 

Vi erbjuder ett flexibelt arbetssätt med mycket eget ansvar och stora utvecklingsmöjligheter. Vi som arbetar på Dala Byggsam är ett engagerat, härligt och prestigelöst gäng som uppskattar skratt och nya idéer om hur vi kan bli ännu bättre tillsammans.

 

Vi söker dig som har en dokumenterad yrkesutbildning inom bygg samt erfarenhet från arbetsledning av yrkesarbetare inom bygg. Du jobbar idag eller har jobbat med liknande uppgifter och har gjort det i minst tre år. Du talar och skriver svenska på en god nivå, meriterande om du kan ytterligare språk. Du har B-körkort och innehar yrkesbevis.

 

Som person är du den som trivs med att vara både en av deltagarna i gruppen och ”spindeln i nätet”, är noggrann, strukturerad och van att arbeta självständigt. Du är initiativtagande, gillar variation och att vara med där det händer. Vi värdesätter din positiva attityd och att du är lösningsorienterad.

 

 

Din ansökan skickar du till info@dalabyggsam.se senast den 10 Augusti 2023 (vi tar endast emot ansökningar via mail). Urvalsprocessen sker löpande och kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

 

 

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Niklas Berglund, niklas.berglund@dalabyggsam.se. 

 

När det gäller annonsförmedling så undanbedes annonsförsäljare vänligt men bestämt.